Vanligt förekommande frågor

Varför är LookingforBookings prisjämförelser värda att kolla in?

Samma rum i ett hotell är ofta listat på internet, fast hos olika parter. Prisskillnaden mellan leverantörerna kan vara stor. LookingforBooking gör det tydligt på det här enkla sättet, så du slipper betala för mycket för ditt hotellrum. Du kan också välja vilken leverantör du vill boka med.

Är LookingforBooking gratis för besökare?

Det finns inga avgifter associerade med användande av LookingforBooking, och du behöver inte registrera dig.

Kan jag verkligen boka ett hotellrum på LookingforBooking?

Nej, LookingforBooking är en jämförelsesida för priser på hotell, och agerar som en sökmotor som samtidigt söker olika hotell och bokningssidor för att ge dig en tydlig och enkel sammanfattning av priserna ifrån olika leverantörer. När du hittat ditt idealiska hotell till rätt pris på LookingforBooking kan du boka på den valda bokningssidan genom att klicka på länken.

Kan jag avbeställa en bokning på LookingforBooking?

Nej, den faktiska bokningen görs på en bokningssida. Du kan avbeställa bokningen på den aktuella bokningssidan om det tillåts enligt avbokningsvillkoren för bokningen.

När jag klickar på länken är hotellpriset och priset på bokningssidorna olika ifrån priset på LookinforBooking. Hur är det möjligt?

Om det är ett fel i länken hos LookingforBooking till bokningssidan, då är det ett tekniskt problem som vi kommer lösa så snart som möjligt. Vi uppskattar om du talade om för oss när detta sker, genom att skicka ett e-postmeddelande till info@lookingforbooking.com

Vad är ett "ej återbetalningsbart" rumspris?

"Ej återbetalningsbart" betyder att du bokar ett rum som inte kan avbokas när bokningen väl har genomförts, en avbokning då kräver hel- eller delvis betalning av bokningen. Kontrollera alltid om du bokar till flexibelt pris, ett rum som kan avbokas utan kostnad fram till ett visst datum, eller till "ej återbetalbart" pris. Ej återbetalbara bokningar är ofta billigare på grund av direktbetalningen till hotellet, samt restriktionerna.

Som hotell(ägare)

Finns det kostnader relaterade till listningen av mitt hotell på LookingforBooking?

Nej, LookingforBooking är en gratistjänst. Vi erbjuder dig även möjligheten att reklamföra ditt hotell mot en avgift. För mer information, vänligen kontakta oss på info@lookingforbooking.com

Informationen om mitt hotell stämmer inte. Hur förändrar jag den?

Sidan LookingforBooking strävar mot att bli så fullständig och uppdaterad som möjligt. Om informationen som anges på sidan är felaktig uppskattar vi om du talade om för oss när detta sker, genom att skicka ett e-postmeddelande till info@lookingforbooking.com

Mitt hotell finns inte angivet på LookingforBooking. Hur listar jag mitt hotell?

Vänligen kontakta kundtjänst på: info@lookingforbooking.com

Om dina frågor inte har besvarats, eller om du har andra frågor, vänligen kontakta oss på info@lookingforbooking.com.

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close